Ukupna cena:

MAŠA I MEDVEDI - Vesna Kapor

  • MAŠA I MEDVEDI - Vesna Kapor
8.05 EUR
8.86 USD
950.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MAŠA I MEDVEDI - Vesna Kapor
Importer: Vukotić media doo
Country of origin: SERBIA

Čemu pisati ako je posao nevidovni? Tu sam, vrišti stvaralac, tu sam!

Pisac je samo čovek – potrebna mu je potvrda da njegov život nije metastvarnost, potrebno je da oseti da je voljen, i vredan.

Ovo su pitanja koja u romanu „Maša i medvedi“ postavlja glavna junakinja dok pokušava da nađe izdavača za svoju knjigu.

Sasvim drugačiji roman Vesne Kapor, nagrađivane književnice, koja je u ovom modernom romanu, u preplitanju života Riste i Maše, jedne stvarne, druge fiktivne, iznela jedan pogled na život žene koja pokušava da ostvari svoj san – objavi knjigu koja godinamastoji u fioci izdavača.

Život te knjige stavlja u nezgodnu situaciju njenog tvorca – dobro je da nema lične stavove, da ne uzdiže kakve visoke moralne ideale, ne veliča junaštvo ili žrtvu zarad spasenja; jednostavno, dobro bi bilo da je autentičan čovek bez svojstava. Onda će mu možda cilj biti bliži.

Format: 13x20 cm
Broj strana: 152
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption