Ukupna cena:

MALA MADLENA - Vojka Pajkić, Jovanka Pajkić

  • MALA MADLENA - Vojka Pajkić, Jovanka Pajkić
6.80 EUR
7.14 USD
810.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MALA MADLENA - Vojka Pajkić, Jovanka Pajkić

Mala Madlena je naizgled knjiga o rivalstvu dve sestre. Ona je, zapravo, priča o raznim vrstama ljubavi i priča o ljubavi u jednoj porodici kroz koju sestre Pajkić vode čitaoca šarmantno, duhovito i toplo. U ovoj neobičnoj knjizi, smenjuje se pripovedanje sa kulinarskim čarolijama i čitalac neosetno, kroz smeh i setu, prati tri generacije pitoresknih likova, odrastanje glavnih junakinja i njihove male i velike bitke za mesto u porodici i kuhinji, u stvari, u životu. Jer, svaka generacija donosi nešto novo, ima svoje ideje, ali suparništvo i borba za prevlast ostaju isti. Kao i ljubav. Mala Madlena je putovanje kroz male mere, po kojima se nekada svet određivao i veliku porodicu na kojoj se svet nekada zasnivao.

pismo: Latinica
strana: 189
format: 24 cm
povez: Tvrd

Prosečna ocena (10) 10

06-jul-2011 23:09:05
SERBIA
Ocena 10
10+++++++++++++++++++++++ 10+++++++++++++++++++++++++10+++++
24-okt-2010 14:08:05
SERBIA
Ocena 10

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption