Ukupna cena:

KRUG DVOJKE - Maša Rebić

  • KRUG DVOJKE - Maša Rebić
7.46 EUR
8.21 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRUG DVOJKE - Maša Rebić
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

(Ne)ljubavna priča jedne izgubljene devojčiceSvako ukrade delić istine za sebe. Svi izokrenu istinu kako im odgovara. Beskrajan krug laži, strahova, nadanja, slabosti, ljubavi. Sve se vrti ukrug kao rasklimana dvojka...Jednog jutra u Beogradu, Eva, mlada glumica, priprema se za premijeru svoje prve predstave u pozorištu, u kojoj ima glavnu ulogu. U isto vreme, Glorija, prvakinja tog pozorišta, koja je na zalasku karijere, ne može da se pomiri sa činjenicom da stari i da postoji neko ko može da je zameni u predstavi koja ju je proslavila. Njen sin Viktor, zgodni konobar, zaljubljen je u Evu, ne znajući o njoj ništa, a ponajmanje da baš ona zamenjuje njegovu majku u toj kultnoj predstavi. Tu je i Olga, bivša narkomanka i alkoholičarka, koja povremeno radi kao prostitutka i koja se tog jutra sprema da ode u obilazak centra grada, koji mnogo voli. Tokom obilaska, ona ugleda Radeta, svetski cenjenog vajara, koji tog istog jutra mahnito ide gradom, držeći u rukama skulpturu devojčice o koju se otimaju kolekcionari. „Devojčica“ je njegovo remek-delo, a on ne želi da je proda ni po koju cenu...

Pet potpuno različitih ljudi sreću se sasvim slučajno, i događaji koje niko nije očekivao počinju da se obrušavaju na sve njih, menjajući im živote za samo jedan dan. Ili, možda, u tom krugu dvojke i nije baš sve slučajno?

Broj strana: 263
Povez: mek
format: 130x205 mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption