Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KRAJ SEZONE - Predrag Jovanović

  • KRAJ SEZONE - Predrag Jovanović
5.80 EUR
6.09 USD
690.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRAJ SEZONE - Predrag Jovanović

Vrelo leto – hladnokrvna ubistva.

Privatni detektiv i bivši policijski inspektor Ozren Luković, šarmantni stari momak i duhoviti cinik, posle hvatanja masovnog ubice napušta policiju ali ga senke prošlosti uporno prate. Jednog sasvim običnog dana u njegovu kancelariju dolazi zabrinuti otac čija je ćerka nestala u Tivtu, samo trenutak posle javlja se i inspektor Ðorđe Matić; policija je u ćorsokaku – zločin je dobio sasvim novu dimenziju. Ubistva se nadovezuju jedna na druga a "potpis" jasno ukazuje na reinkarnaciju ubice koga je Luković "oladio" par godina pre. Svi tragovi vode u Tivat, uspavanu varošicu na primorju koja tavori u mrtvoj sezoni. Sa Lukovićevim dolaskom mrtva morska sezona prerasta u haotičnu sezonu smrti i tajni. Ko su momci u automobilom sa tamnim staklima koji Lukoviću "duvaju u vrat", ko je masakrirao porodicu na letovanju i kakva je uloga bivšeg policajca čija je verenica bila žrtva masovnog ubice? Ko slika morbidne slike na kojima zarađuje lokalni galerista? Previše pitanja a premalo odgovora, tajne i lažni identiteti se umnožavaju; iza svakog lica žive bar još dva. Ko govori istinu, ko štiti misteriozne ronioce koji svakako nisu podvodni ribolovci?

Iza morske sieste divlja oluja skrivenih interesa, novca i moći, izneverenih ljubavi, tajnih strasti i javnih smrti. Misterijama nema kraja i rezrešenje se kreće u smeru detektivovih najstrašnijih strepnji. Ubica se sakriva iza lika koji je Luković najmanje očekivao.

Format: 13x20 cm
Broj strana: 216 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption