Ukupna cena:

ISPOVEST DOBRO DRESIRANOG PSA - Tihomir Nešić

  • ISPOVEST DOBRO DRESIRANOG PSA - Tihomir Nešić
4.26 EUR
4.47 USD
507.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ISPOVEST DOBRO DRESIRANOG PSA - Tihomir Nešić

Ispovest dobro dresiranog psa je roman o poslušnicima, bez kojih, izgleda, ljudski rod ne može, pa su neizostavna nit u čitavom tkanju istorije čovečanstva.

Pripravni da budu dobro uvežbani, a vešti i u samouvežbavanju, spremni da budu korisni i korišćeni, umešni u preplitanju ličnih koristi i opšteg dobra, ali i požrtvovani do nesebičnosti, moraju li da dočekaju, kao nagradu, kraj u šinterskim kavezima?

Odgovor na to pitanje moguće je naravoučenije ove savremene basne, koja je pisana pitko, ali se čita i kao produbljeno, groteskno i parabolično slikanje prepoznatljivih društvenih (ne)prilika i dogadjanja u kojima se čitalac (s)nalazi kao učesnik ili svedok.

To ovaj roman čini samosvojnom pojavom sadašnjim tokovima srpske proze.

format: 11,3x 16,2 cm
broj str.: 256

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption