Ukupna cena:

DVOR U POLJU - Mihailo Marjanović

  • DVOR U POLJU - Mihailo Marjanović
8.16 EUR
8.57 USD
972.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DVOR U POLJU - Mihailo Marjanović

Sudbine nekoliko ličnosti višestruko su i tajanstveno povezane u trenutku kad otpočinje tragični rasplet jugoslovenske drame, početkom devedesetih godina dvadesetog veka. Ta povezanost seže u prošlo i buduće vreme, i vidljivo i nevidljivo, realno i snovidno, u prostore svesnog i nesvesnog, u lavirinte predanja, ali i u sadržaje sveta moderne svakodnevice. Mreža sveukupne krivice obuhvata i žive i mrtve. U laokoonskom grču istorije čovek je ugrožen i individualno i kolektivno. Osnovne pretpostavke njegovog postojanja u svetu dovedene su u pitanje. Čak su i sva njegova jednostavna očekivanja i skromne nade, u sunovratu svih vrednosti, postali iluzorni i besmisleni. Ipak, da li je iz takvog stanja moguć nekakav izlaz? U kojim će se sferama postojanja taj izlaz pronaći? Kroz kakve će lične preobražaje, i sasvim novo vrednovanje bića i stvari, junaci, ove knjige morati da prođu?

pismo: Ćirilica
strana: 585
format: 21 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption