Ukupna cena:

DRUŠTVO MALIH VEŠTICA - Una Kozić

  • DRUŠTVO MALIH VEŠTICA - Una Kozić
5.45 EUR
5.72 USD
649.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DRUŠTVO MALIH VEŠTICA - Una Kozić

Društvo malih veštica je roman za odrasle, a napisala ga je devojčica. To nije samo plod njene bujne mašte, već i odraz velikog obrazovanja i razumevanja sveta oko sebe, što je neshvatljivo za dete od deset godina. Kroz priču o vešticama ona kritički piše o fenomenima savremenog sveta: koncertima, tržnim centrima, šopingholičarkama...

Desetogodišnja Maleha Donald je naizgled sasvim obična devojčica, molim lepo. Ona pohađa Školu za ugledne devojčice i primeran je đak. Ali onda saznaje da je zapravo veštica i prebacuje se u Vendrendi - školu za male veštice! Pored čarolija i novih prijatelja, Maleha mora da sazna tajnu magičnog prstena Maleha mora da sazna tajnu magičnog prstena pre nego što ga se dočepa opaka čarobnica Frulejna. Hoće li se Maleha i njeno društvo domoći prstena pre zle veštice?

Format: 13,5 x 21 cm
Broj strana: 208 str.
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption