Domaća Knjižara
Ukupna cena:

VILINSKA MAGIJA - Rouzmeri Elen Gejli

  • VILINSKA MAGIJA - Rouzmeri Elen Gejli
4.63 EUR
4.86 USD
551.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VILINSKA MAGIJA - Rouzmeri Elen Gejli

Sve o vilama i o tome kako uvesti njihovu magiju u naše živote
NEMOJTE DA IH TRAŽITE SAMO U DUBINAMA VAŠIH BAŠTA – VILE SU SVUDA!
Svi smo čuli za cvetne vile, ali šta je sa kućnim vilama, ili čak sa planetarnim vilama? Ovaj vodič vas uvodi u vilinski svet i nudi vam uputstva kako da vidite, komunicirate i sarađujete sa ovim neuhvatljivim svetom. U ovoj maloj knjizi naučićete sve što treba da znate o vilama i o njihovim aktivnostima, o njihovim malim trikovima i karakteristikama, naučićete kako da prepoznate poruke od vila u svojim snovima, kako da ih zamolite za pomoć te kako da protumačite mitove koji su sakriveni iza narodnih verovanja i priča o vilama. Deca su oduvek imala veoma poseban odnos sa vilama – sada takav odnos možete i vi da imate.
PRIHVATITE VILE I OTKRIJTE ISCELJUJUĆU MAGIJU OVIH ANĐEOSKIH ČUVARA PRIRODE…

200 strana, format 16x16 cm

Prosečna ocena (10) 10

15-feb-2011 14:04:18
SERBIA
Ocena 10
treba mi za skolu to o vilama
08-nov-2010 20:23:40
SERBIA
Ocena 10
Ja bih volela da posetim svet vila jer znam da postoje vile.Da imam magiju i da ucinim mnogo toga o njima.Da procitam tone knjiga i jednog dana otploviti na svet vila mnogo zelim srece i nade da cu stvarno jednog dana postati vila.Kao i sve ostale i da se njima pridruzim.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption