Domaća Knjižara
Ukupna cena:

UNUTRAŠNJA MUDROST (MEDITACIJE ZA SRCE I DUŠU) - Lujza Hej

  • UNUTRAŠNJA MUDROST (MEDITACIJE ZA SRCE I DUŠU) - Lujza Hej
6.65 EUR
6.99 USD
792.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UNUTRAŠNJA MUDROST (MEDITACIJE ZA SRCE I DUŠU) - Lujza Hej

U svakom od nas nalazi se centar mudrosti, daleko dublji i veći nego što smo svesni. Meditacije predstavljene u ovoj knjizi stvorene su da nas povežu sa tim centrom i da uvećaju naše razumevanje života. Kada svojevoljno otvorimo sopstvenu svest za nove ideje i nove načine razmišljanja, tada naši životi počinju da se menjaju na bolje.

Način na koji počinjemo dan određuje iskustva koja ćemo doživeti i način na koji ćemo na njih da odreagujemo. Dobar način da koristite ovu knjigu jeste da je nasumično otvorite ujutru. Znajte da je meditacija koju izaberete savršena poruka za taj dan. Isto tako je lepo završiti dan uzvišenim mislima. Na taj način imaćete prijatne snove i sledećeg jutra ćete se probuditi bistre glave.

Ne zaboravite, u nepreglednoj beskrajnosti života, sve je savršeno, celovito i potpuno... baš kao i Vi.
- Lujza L.Hej, autor bestselera Moć je u vama

br. str.: 106 | povez: tvrd | Pismo: latinica | Format: 105mm x 165mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption