Ukupna cena:

TRAŽI I DOBIĆEŠ - Ester Hiks, Džeri Hiks

  • TRAŽI I DOBIĆEŠ - Ester Hiks, Džeri Hiks
9.42 EUR
9.90 USD
1,122.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TRAŽI I DOBIĆEŠ - Ester Hiks, Džeri Hiks

Ova fascinantna knjiga Ester i Džerija Hiksa, koja prezentuje učenja nefizičkog entiteta po imenu Abraham, pomoći će vam da naučite kako da manifestujete svoje želje da biste mogli da živite radostan i ispunjavajući život kakav zaslužujete.

Čitajući je, shvatićete kako na vaše odnose s ljudima, zdravlje, finansije, pitanja karijere i ostalo utiču Univerzalni zakoni koji upravljaju vašom prostornovremenskom stvarnošću - a otkrićete i moćne procese koji će vam pomoći da se prilagodite pozitivnom toku svog života.

Rođenjem ste stekli pravo na život ispunjen svim što je dobro - a ova knjiga će vam pomoći da to na svaki način ostvarite!

br. str.: 290 | povez: broš | Pismo: latinica | Format: 150mm x 230mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption