Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KARMIČKA MEDICINA: ENERGETSKI VAMPIRIZAM - Aleksandar Astrogor

  • KARMIČKA MEDICINA: ENERGETSKI VAMPIRIZAM - Aleksandar Astrogor
4.08 EUR
4.29 USD
486.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KARMIČKA MEDICINA: ENERGETSKI VAMPIRIZAM - Aleksandar Astrogor

Vampir je čovek koji održava nivo energije svog biopolja na račun drugih ljudi. Prirodni način za očuvanje životne energije su redovno unošenje hrane i stalni kontakt sa energoinformacionim poljem kosmosa. Ukoliko se taj lanac iz bilo kog razloga prekine čovek može da se razboli. Na taj način on čak i nesvesno može ovaj nedostatak kompenzovati uzimanjem energije drugih ljudi. Ova vrsta društvenog vampirizma je veoma rasprostranjena i obično je bezopasna. Poželjno je da povremeno psihički jači partneri u porodici ili među prijateljima pružaju pomoć slabijem. Uopšte, razmena energije među ljudima u izvesnoj meri je uvek prisutna i normalna. Problem nastaje onda kada čovek počinje stalno da pribegava ovom načinu uzimanja energije nanoseći štetu okolini. To je opaki vampir koji stalno uzima, a ništa ne daje ljudima sa kojima opšti. Ovo se može nazvati nekom vrstom energetskog egoizma. ("Ezoterijski rečnik", Aleksej Vulj)

br. strana: 157

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption