Ukupna cena:

METODE POVEĆANJA LJUDSKE BIOENERGIJE I BIOSINTEZE - Genadij Petrovič Malahov

  • METODE POVEĆANJA LJUDSKE BIOENERGIJE I BIOSINTEZE - Genadij Petrovič Malahov
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: METODE POVEĆANJA LJUDSKE BIOENERGIJE I BIOSINTEZE - Genadij Petrovič Malahov

U četiri poglavlja knjige Metode povećanja ljudske bioenergije i biosinteze: Kretanje, Gladovanje, Disanje i Vodene terapije izložen je niz metoda pomoću kojih čitalac može osvežiti ili popraviti narušeno zdravlje i energiju koja se troši pri svakodnevnim obavezama. Svako poglavlje na sebi svojstven način pomaže čoveku u obnavljanju i osnaženju kako fizičke tako i mentalne energije.

"U knjizi Osnovna znanja o životu i zdravlju opisana je bioenergija i biosinteza. Ali radi jasnoće ponoviću koji se mehanizmi aktiviraju za stvaranje bioenergije i biosinteze prilikom kretanja.

Prilikom kretanja plazma našeg organizma veoma uočljivo sadejstvuje s magnetnim poljem okolnog prostora, s bujicama nabijenih čestica koje se kreću od površine Zemlje naviše i od stratosfere naniže ka površini Zemlje. To prouzrokuje hiperpolarizaciju membrana ćelija koje aktiviraju biosintezu.
Samo kretanje delova tela u jajastom plazmičnom kokonu (čauri) podseća na obrtanje rotora - ruku i nogu u statoreplazmatičnoj sferi. Ponovo je aktiviran mehanizam hiperpolarizacije membrana ćelija.
Povećanje krvotoka za 4-5 puta drugi je primer rotora i statora. U ovom slučaju telo je stator, a rotor je krv.
Povećanje srčanih kontrakcija od 60-70 do 200-240 otkucaja u minuti uveliko snabdeva organizam energijom.
Pojačano disanje za 20-30 puta u poređenju s mirovanjem, najjači je mehanizam koji dostavlja slobodne elektrone u organizam. Samo strujanje vazduha u grudnom košu je takođe primer rotora i statora. Magnetno polje organizma daje dopunski potencijal elektronima koji se kreću disajnim putevima i njih mnogo bolje asimilira sluzokoža pluća. U toku kretanja, po pravilu, u organizmu se intenzivno stvara ugljenikova kiselina i dolazi do disajne acidoze koja podstiče ćelijsku biosintezu.
Raznovrsne vibracije i trenja, koja nastaju za vreme intenzivnog kretanja, stvaraju energiju u organizmu.
Aktiviranje receptora u organizmu pomaže akupunkturnom sistemu da maksimalno prihvata i asimilira elektrone.
Pojava znoja na koži, a samim tim i stvaranje dopunskih električnih kontakata omogućuje da se unosi više energije kroz kožu u odnosu na mirovanje.
Razaranje protoplazme ćelija i drugih struktura u toku kretanja - katabolizam, stimuliše proces obnavljanja i superobnavljanja - anabolizam. Treba svesno prihvatiti jednostavnu istinu: kretanje je - najjači stimulator kataboličkih procesa u organizmu koji za vreme mirovanja organizma aktiviraju biosintetičke - anaboličke procese."
- Genadij Petrovič Malahov

Obim: 276 strana
Format: A5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption