Ukupna cena:

VILINA SONATA: OBMANA VILINSKE KRALJICE - Megi Stifvater

  • VILINA SONATA: OBMANA VILINSKE KRALJICE - Megi Stifvater
6.35 EUR
6.67 USD
756.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VILINA SONATA: OBMANA VILINSKE KRALJICE - Megi Stifvater

Zar ne znate šta se dešava onima koji su u stanju da vide vile i vilenjake, a ne mogu da kontrolišu tu svoju magičnu sposobnost?

„Prelep i neobičan roman... Autentičan opis keltskih predanja o vilama i vilenjacima i opasna zabranjena ljubav u savremenom američkom okruženju dopašće se onima koji su pročitali roman Nemoguće Nensi Veirlin i seriju Sumrak Stefani Mejers“.
– Buklist (veoma pohvalan prikaz)

„Titrava i moćna.“
– Pablišers vikli (veoma pohvalan prikaz)

„Delimično pustolovna, delimično izmaštana ljubavna priča koja potpuno zaokuplja pažnju čitaoca, Vilina Sonata će oduševiti gotovo sve kategorije čitalaca veštim preplitanjem magije i svakodnevnog života.“
– Kliat (veoma pohvalan prikaz)

„Svojim lirskim pisanjem, Megi Stifvater odeva mitove i legende u novo ruho u želji da približi svet vila i vilenjaka našem vlastitom.“
Rišel Mid, autorka Vampirske akademije.

br. str.: 324 | povez: broš | Pismo: latinica | Format: 135mm x 205mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption