Ukupna cena:

UMIRUĆA, ERL I JA - Džesi Endruz

  • UMIRUĆA, ERL I JA - Džesi Endruz
7.13 EUR
7.49 USD
849.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UMIRUĆA, ERL I JA - Džesi Endruz

Greg Gejns vam je pravi stručnjak srednjoškolske špijunaže, kadar da se neprimetno uklopi u bilo kakvo društveno okruženje. Ima samo jednog druga, Erla, i sa njim snima filmove... Uglavnom besmislene i nedokučive verzije Kopolinih i Hercogovih kultnih ostvarenja. A onda na scenu stupa njegova mama, terajući ga da obnovi prijateljstvo s Rejčel, drugaricom iz detinjstva. Kao da to samo po sebi nije dovoljno uvrnuto, Rejčel boluje od leukemije... Ali roditeljska se mora slušati! Nakon što Rejčel odustane od lečenja, Greg i Erl odlučuju da joj snime film ne bi li je obodrili... Ali kao rezultat dobijamo Najgori film svih vremena!

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption