Ukupna cena:

SMRDA: NEVEROVATNI KLINAC KOJI SE SMANJUJE - Megan Makdonald

  • SMRDA: NEVEROVATNI KLINAC KOJI SE SMANJUJE - Megan Makdonald
3.35 EUR
3.52 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SMRDA: NEVEROVATNI KLINAC KOJI SE SMANJUJE - Megan Makdonald

Smanjiti, skupiti, sabiti!

Svakog jutra Smrda tera Cacu da ga meri. I svakog jutra isto – metar i šesnaest centimetara. Smrda ima osećaj da i razredni ljubimac daždevnjak raste brže od njega. A onda jednog dana, na lenjiru je očitao – ma, da li je moguće!? – metar, petnaest centimertara i devedeset četiri milimetra! Da li se to Smrda smanjuje?

Pokušava da uradi sve što mu padne na pamet, ali uzdužne pruge na majici i jež frizura, nikoga ne mogu da ubede da Srmda raste. Kada bi samo mogao da se posavetuje sa svojim herojem – Džejmsom Medisonom, najnižim čovekom koji je bio predsednik Sjedinjenih Država.

Ovo je prva knjiga u serijalu samo Smrdinih avantura i definitivno će vas ubaciti u Smrdin fazon. Naravno, i u ovom serijalu se pojavljuje Caca Faca.

I još nešto, upamtite! – jednom za svagda – mali ste samo onoliko koliko se osećate malim.

Format: 135mm x 185mm
br. str.: 104
povez: broš
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption