Ukupna cena:

PRAVIMO SE DA SE OVO NIJE DOGODILO - Džim Benton

  • PRAVIMO SE DA SE OVO NIJE DOGODILO - Džim Benton
4.12 EUR
4.32 USD
490.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRAVIMO SE DA SE OVO NIJE DOGODILO - Džim Benton

Savršene devojčice su savršeni neprijatelji.

Dragi Ćutljjivi Dnevniče,

U školi je danas bilo u redu. U stvari, bilo je bolje nego u redu. Anđelinina dugačka, prekrasna kosa zapetljala se u jednu od onih zilion stvarčica koje joj vise iz ranca, pa je školska medicinska sestra - koja mi je sada jedan od glavnih heroja - uzela makaze i odsekla joj pola metra svilenkaste plave kose s leve strane glave, pa Anđelina sada izgleda kao Najlepša devojčica na svetu samo ako joj stojiš zdesna. (Mada lično smatram da bi izgledala bolje ako bih joj ja stajala na vratu.)

ZAVIRITE KRIŠOM U DNEVNIK DŽEJMI KELI, KOJA OBEĆAVA DA JE SVE ŠTO PIŠE ISTINITO... ILI BAREM ONOLIKO ISTINITO KOLIKO TREBA DA BUDE.

Format: 13x20
Broj strana: 120 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption