Ukupna cena:

NEBO JE SVUDA - Džendi Nelson

  • NEBO JE SVUDA - Džendi Nelson
7.55 EUR
7.93 USD
899.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NEBO JE SVUDA - Džendi Nelson

Sedamnaestogodišnja Leni Voker, knjiški moljac i klarinetistkinja, provodi vreme ugodno ušuškana u senku svoje živopisne starije sestre Bejli. Kad Bejli iznenadno umre, Leni se najednom nađe pod svetlima pozornice sopstvenog života – uprkos dotad nepostojećem ljubavnom životu, odjednom mora da se odluči između dva momka. Za nju su njih dvojica sunce i mesec; jedan odnosi svu tugu od nje, drugi je u tugu ušuškava. Baš kao da su Sunce i Mesec, ova priča u kojoj se njih dvojica sudaraju ne može proći bez velike eksplozije.
„U sanjivom kalifornijskom okruženju i sva u poetskom jeziku i opisima, ova priča čitaoce s lakoćom uvodi u Lenin svet.“ Publishers Weekly
„Roman divnog jezika i pun energije, u kome ćete se susresti s osećajnom i divljom potragom za načinom na koji se žalost i ljubav prepliću.“ The Guardian

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption