Ukupna cena:

NAMEŠTALJKA - Frenk Kotrel Bojs

  • NAMEŠTALJKA - Frenk Kotrel Bojs
4.96 EUR
5.20 USD
590.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NAMEŠTALJKA - Frenk Kotrel Bojs

Od autora Milionâ, dobitnika medalje Karnegi

Rekoh sebi: Dilane, postoje samo četiri stvari koje znaš o slikarstvu: imena četiri slikara – Donatela, Rafaela, Leonarda i Mikelanđela... tipa koji voli da se zabavlja.

Dilana Hjuza više zanimaju Nindža kornjače nego renesansni umetnici po kojima su one dobile ime. Čak i kada otkrije da je u napuštene rudnike škriljca u blizini njegovog malog sela u Velsu nagurano neprocenjivo umetničko blago, Dilan bi i dalje više voleo kornjaču mutanta koja klopa picu i obožava zabavu, nego slikarstvo.

Onda Tata napušta kuću i, preko noći, devetogodišnji Dilan mora da postane glava kuće – i šef oronulog porodičnog posla. Remek-delo koje vredi izvesnu svotu može da bude upravo ono što im je svima potrebno...

„Slasno zabavna priča produbljena daškom gorke zaslađenosti.“
Gardijan

„Neverovatno zabavna, poučna, pametna, nadahnuta...“
Mejl on sandej

„Svi klasični sastojci za uživanje... neodoljivo.“
Tajms

Format: 13x20
Broj strana: 278 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption