Ukupna cena:

BELA JE ZA MAGIJU - Lori Feria Stolarc

  • BELA JE ZA MAGIJU - Lori Feria Stolarc
7.21 EUR
7.57 USD
858.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BELA JE ZA MAGIJU - Lori Feria Stolarc

Gledam te...

Godinu dana kasnije. Ponovo je počelo. Sedamnaestogodišnja Stejsi Braun ima košmare – jezive snove progonjene duhovima ljudi koji su brutalno ubijeni.

Sada je njena završna godina u internatu, i trebalo bi da se skoncentriše na časove i prijemni za fakultet – a da ne pominjem nizbrdicu kojom je njen ljubavni život u poslednje vreme krenuo.

Ali čak i kad bi mogla da ignoriše snove, Stejsi ne može da ignoriše čudna pisma koja dobija. Bez povratne adrese, bez potpisa – i sa istim nejasnim porukama koje je čula u košmarima.

A što je najgore od svega, više nije jedina koja sanja uvrnute snove. Džejkob, novi đak, tvrdi da već mesecima sanja Stejsinu smrt, i to tako realistično da se prebacio u novu školu da bi je pronašao i zaustavio ubicu. Ne pomaže joj to što počinje da gaji osećanja prema njemu, iako već ima dečka. Ali može li da veruje Džejkobu, ili će se i njeni i njegovi najmračniji košmari osvariti?

br. str.: 320 | povez: broš | Pismo: latinica | Format: 130mm x 200mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption