Ukupna cena:

BEBE OD BRAŠNA - En Fajn

  • BEBE OD BRAŠNA - En Fajn
6.80 EUR 6.12 EUR
7.14 USD 6.43 USD
810.00 RSD 729.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BEBE OD BRAŠNA - En Fajn

Školske izložbe naučnih projekata obožavaju svi đaci, čak i oni koji ne vole da uče, jer su savršena prilika da se nose gliste u džepu i prave eksplozije, i još se za to umesto ukora dobije – dobra ocena. Međutim, nastavnici su opet prikazali izuzetan talenat da pokvare zabavu, gnjave decu i prave im probleme (zbog čega su odavno zaslužili da ih izbace iz škole, al’ šta da se radi!). Odeljenje sa takozvanim problematičnim učenicima, koje se naročito radovalo pravljenju haosa u ime nauke, dobilo je zadatak da tri nedelje vodi računa o bebama od brašna, kao da su to prava deca! Dobro ste čuli. Nije šala. Nego eskperiment. Besmislen i dosadan, ali barem lak.
Na opšte iznenađenje, brašnjave bebe pokazale su se kao veliki izazov, pokrenule su lavinu školskih dogodovština i ostavile traga u životu svojih „roditelja”.
Engleska autorka En Fajn ubraja se među najznačajnije savremene dečje autore, a roman Bebe od brašna smatra se vrhuncem njenog stvaralaštva. Osvojio je mnogo nagrada, od kojih su najvažnije Karnegijeva medalja i Whitebread.

Povez: meki
Format: 14x20
Pismo: latinica
Broj strana: 168

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption