Ukupna cena:

UZORNICI I PRIJANI - Dragoljub B Đorđević

  • UZORNICI I PRIJANI - Dragoljub B Đorđević
3.95 EUR
4.34 USD
470.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UZORNICI I PRIJANI - Dragoljub B Đorđević

Knjiga koja je pred nama svakako se može ubrojiti u red izvanrednih knjiga. Nekoliko je razloga tome. Prvo, nije odviše čest slučaj u društvenim znanostima da se vrednuje rad tako velikog broja većine još živućih i dijelom aktivnih znanstvenika. Drugo, još je manje uobičajeno da se ovakva knjiga pojavljuje nakon vremena dramatičnoga raspada bivše države koja, zanimljivo, „živi" i u obliku aktivne memorije zajedničkoga i isprepletenoga rada niza znanstvenika. No, dok su prva dva razloga rijetka ali moguća (pa i sam sam osobno napisao knjigu u kojoj sam vrednovao rad hrvatskih sociologa religije), treći je u potpunosti distinktivan. Ona je topla, prijateljska, osobna, lako i lijepo čitljiva. Ona je ne samo znanstveni uradak, već i esejističko književno djelo, djelo koje opisuje ne samo protagoniste knjige, već i autora osobno, njegove profesionalne i životne preferencije, njegov pogled na sociologiju, ali i vrijeme u kojem smo živjeli i ukojem živimo.
Siniša Zrinščak

148 strana, 25 cm, ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption