Domaća Knjižara
Ukupna cena:

TVRĐAVA LOVACA U MUTNOM - Refik Šećibović

  • TVRĐAVA LOVACA U MUTNOM - Refik Šećibović
3.63 EUR
3.99 USD
432.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TVRĐAVA LOVACA U MUTNOM - Refik Šećibović

Ova knjiga je rasprava u oblasti upravljanja obrazovanjem, oblasti koja je kod nas marginalna ili bolje reći nepoznata. Starije discipline koje se bave obrazovanjem samo površno izučavaju odnos politike, uprave i obrazovanja.

Ovo je knjiga koja govori kako se odnosimo prema reformama obrazovanja, zašto tek započete ideje već u startu obaramo i proglašavamo jeresima.

Ovo je knjiga koja govori o politici u obrazovanju, koliko se politika meša u naše obrazovanje I da li je ona iskreno okrenuta onima kojima je obrazovanje i namenjeno – mladima.

Knjiga Tvrđava lovac u mutnom pokušava da otkrije i sve karakteristike našeg visokog obrazovanja, koliko je ono danas kočicna društvenog razvoja i koliko profesori univerziteta uopšte odgovaraju društvu za svoj rad.

Knjiga govori o pravcima evropskog obrazovanja i da li ga mi danas uopšte i poznajemo i kako se prema njemu i odnosimo.

To i jeste problem našeg obrazovanja. Taj problem govori o tome da smo zaboravili da se svet izvan Srbije razvija brzo, primenjujući nova iskustva i tehnologije. Izolovani nekih desetak godina izvan Evrope i sveta, više se bavimo opravdanjem naših stavova, nego što se uključujemo u nove globalne procese. Knjiga ističe da mi ne volimo globalizaciju, ali ističe da je još tragičnije što je slabo izučavamo i ne razumemo.

povez: broš, 177 str

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption