Ukupna cena:

RESET VS RAZUM - Dragan Vujičić

  • RESET VS RAZUM - Dragan Vujičić
10.17 EUR
12.20 USD
1,199.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RESET VS RAZUM - Dragan Vujičić
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

U Srbiji je uvođenje ideologije Zapada dočekano sa otporom, koji nije bio mnogo glasan, ali je veoma uporan. Narod koji je video medijske manipulacije tokom bombardovanja 1999. nije, uprkos ogromnom naporu, resetovao svoju svest. Mit Kosovskog boja i Svetog Save se pokazao jačim od najvećih medijskih imperija Zapada. Mala grupa (koja deluje skoro gerilski) intelektualaca, koja razotkriva medijske prevare, čini važan deo otpora. Zato je i ova knjiga dragoceno štivo prave, pravoslavne Srbije.
Dr Branimir Nestorović

I nije ovde samo reč o razotkrivanju jednog istinskog združenog zločinačkog poduhvata, čiji koreni sežu desetinama godina unazad, već i o onome na šta smo aludirali u samom naslovu ovog osvrta – gledanju na svet novim očima, sa druge strane ogledala. Učvršćivanju saznanja da ništa nije onako kako nam je godinama i decenijama predstavljano, predavano u školama i univerzitetima, nuđeno u obliku neupitnih, opšteprihvaćenih ”istina”, ovenčano oreolima ”respektabilnosti” i –autorovih omiljenih meta raskrinkavanja – ”nauke” i ”struke”.
Aleksandar Pavić

strana:221
format: 22 X 22 cm
Povez: broš
Pismo: ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption