Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MEĐUNARODNO PREGOVARANJE - Živorad Kovačević

  • MEĐUNARODNO PREGOVARANJE - Živorad Kovačević
7.44 EUR
7.81 USD
886.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MEĐUNARODNO PREGOVARANJE - Živorad Kovačević

O ovom izuzetnom delu Živorada Kovačevića verovatno najbolje govori podatak da je pred čitaocima četvrto izdanje. Po tematici i pristupu prva takva knjiga u regionu, zasnovana na teorijskim saznanjima – samo bibliografija sadrži imena 200 autora , istoriji pregovaranja od antike, Biblije i dalje, ličnom diplomatskom i političarskom iskustvo iz kojeg proizilaze praktična uputstva, knjiga „Medjunarodno pregovaranje“ sadrži i analizu pregovaračkih pregovora u poslednjoj deceniji XX veka na tlu nekadašnje Jugoslavije. Evo citata iz pogovora dr Predraga Simića, dekana Diplomatske akademije: „...Ukratko, Živorad Kovačević u jednom širokom i kompetentnom zahvatu problematike savremene diplomatije čitaocu predstavlja odnose u današnjoj medjunarodnoj zajednici iz ugla profesionalnog diplomate koji je zainteresovan ne samo za njihovo aktuelno stanje, nego i za njihovu strukturu i, naročito, dinamiku diplomatskih i političkih procesa koji su do njih doveli i koji utiču na njihov budući razvoj...“.

Format: 24 cm
Broj strana: 459

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption