Ukupna cena:

KRATKA ISTORIJA BUDUĆNOSTI - Žak Atali

  • KRATKA ISTORIJA BUDUĆNOSTI - Žak Atali
10.53 EUR
11.06 USD
1,253.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRATKA ISTORIJA BUDUĆNOSTI - Žak Atali

Knjiga jednog od najuticanijih savremenih evropskih mislilaca o najizazovnijim pitanjima modernog vremena: od globalizacije do ekonomske krize, od demografije do demokratije, od energije do eko­lo­gije, od današnje nestašice nafte do sutrašnje nestašice vode, od porodice do roditeljstva, od identiteta do svakodnevice, od ljubavi do ishrane, od migracija do promene karaktera rada, od religije do terorizma, od marginalizacije kulture do gubitka humanih projekcija sveta, od modernog čoveka kao nomada do ogromne nejednakosti.

Pisana na lucidan i slikovit način, istančana u analizama, hrabra i prodorna u susretu sa istorijom savremenih događaja, Kratka istorija budućnosti je uzbudljiva knjiga o ključnim političkim, ekonomskim, društvenim i kulturnim silama i procesima koji oblikuju sliku modernog sveta.

Knjiga o pet tala­sa bu­dućnosti koja je već došla.

U kakvom svetu živimo danas i u kakvom ćemo svetu živeti za ne­koliko godina.

Knjiga koja je uzbudila evropsko javno mnenje i izazvala mnogobrojne reakcije.

Format: 14x21
Broj strana: 272
Povez: Tvrdi

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption