Ukupna cena:

KRAJ JEDNE ERE - Miloš Starović

  • KRAJ JEDNE ERE - Miloš Starović
10.08 EUR
12.10 USD
1,190.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRAJ JEDNE ERE - Miloš Starović
Importer: IP Clio
Country of origin: SERBIA

Od ekonomske integracije do izolacije Rusije

Knjiga donosi izuzetnu, ličnu baštinu neposrednih doživljaja turbulentnih geopolitičkih dešavanja na istoku. Autor je uspeo da na jednostavan i prijemčiv način predstavi kompleksne svetske događaje koji su oblikovali njegov život i karijeru, ali i čitavu našu epohu. Ovi događaji pokrivaju svetsku integraciju i izolaciju jedne velike ekonomije i društva, prema kome je on, svestan njegovih visokih kulturnih dometa, zadržao izvesnu osetljivost. Zahvaljući pitkom stilu, duhovitim, mudrim i umesnim anegdotama Kraj jedne ere, kao jedinstveno autobiografsko beleženje sutona jednog i rađanja novog sveta, čita se u jednom dahu.

Dimenzije knjige: 12,5 x 19,5
Broj strana: 143
Povez: Tvrd
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption