Ukupna cena:

DISKRIMINACIJA ŽENA NA TRŽIŠTU RADA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Sanja Ćopić, Jasmina Nikolić, Bejan Šaćiri

  • DISKRIMINACIJA ŽENA NA TRŽIŠTU RADA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Sanja Ćopić, Jasmina Nikolić, Bejan Šaćiri
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DISKRIMINACIJA ŽENA NA TRŽIŠTU RADA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Sanja Ćopić, Jasmina Nikolić, Bejan Šaćiri

U knjizi su predstavljeni rezultati istraživanja diskriminacije žena na tržištu rada u Srbiji i rezultati istraživanja organizacija i institucija koje dolaze u kontakt sa slučajevima diskriminacije žena na tržištu rada i koje su u mogućnosti da u takvim situacijama reaguju i pruže pomoć i podršku ženama koje se u ovom segmentu društvenih odnosa suočavaju sa diskriminacijom. Na kraju knjige, dati su zaključci i preporuke, koji treba da posluže kao smernice za dalji rad na prevenciji i suzbijanju diskriminacije uopšte, a posebno u sferi rada i zapošljavanja žena u Srbiji.

povez: broširan
broj strana: 177
format: 21 cm
pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption