Ukupna cena:

RANO HRIŠANSTVO OD ISUSA DO HRISTA - Milan Vukomanović

  • RANO HRIŠANSTVO OD ISUSA DO HRISTA - Milan Vukomanović
5.16 EUR
5.67 USD
614.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RANO HRIŠANSTVO OD ISUSA DO HRISTA - Milan Vukomanović

Vukomanović, koga u naučnim krugovima smatraju za jednog od najboljih znalaca ranog hrišćanstva i pravoslavlja, u uvodu ističe da je Biblija, naročito Novi zavet, jedan od glavnih izvora za proučavanje ranog hrišćanstva, ali se u proučavanjima moraju uzeti u obzir i tekstovi nehrišćana, arheološki nalazi, kao što su Kumranski rukopisi nađeni u pećinama kraj Mrtvog mora ili takozvane biblioteke nađene u Nag Hamidi, selu u Gornjem Egiptu... Pored uvodnog dela (Šta su Biblija, apostolski oci, papirusi, pisma, izveštaji rimskih istoričara...) slede poglavlja: Kazivanja evanđelista, Apostol Pavle, Gnosticizam i Rana hrišćanska crkva.

format: 23 cm, strana: 267, ISBN: 86-7558-185-8

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption