Ukupna cena:

HINDUIZAM

 • HINDUIZAM
4.59 EUR
5.05 USD
546.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: HINDUIZAM

  Jedna od najstarijih i najrazrađenijih svetskih duhovnih tradicija jeste hinduizam i ovu religiju danas ispoveda više od četiri petine stanovništva Indijskog potkontinenta. Zapad je dugo pogrešno razumevao njegove mnogobrojne nivoe i složenost, počev od mističnog brahmanizma drevnih spisa i bogova i boginja seoskih kultova, do strogosti jogina i učenja gurua. Nepostojanje jedne središnje figure, kao ni jedine, glavne knjige svetih spisa, omogućavaju mu da se prilagodi potrebama višeslojnog društva u svetu brzih promena. U mnoštvu savremenih reformatora hinduizma najčuveniji je Mohandas Gandi.
  Hinduizam jasno i jezgrovito opisuje običaje i verovanja ove religije onako kako se danas ispoveda, a bavi se i misterijama i mitovima na kojima je vekovima zasnivala svoj razvoj

  format: 24X16, strana: 116, povez: broš, ISBN: 86-7558-042-8

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption