Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SRPSKI JEZIK: NORMA I PRAKSA - Rada Stijović

  • SRPSKI JEZIK: NORMA I PRAKSA - Rada Stijović
6.53 EUR
7.18 USD
770.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SRPSKI JEZIK: NORMA I PRAKSA - Rada Stijović

Knjigom Srpski jezik ( norma i praksa ) docent dr Rada Stijović zaokružuje jedan deo svog rada na negovanju srpske jezičke kulture, koji je do sada imao oblik serije članaka o jeziku objavljivanih u rubrici “Slovo o jeziku” lista Politika.Ali ova knjiga plod je i njenog dugogodišnjeg leksikografskog rada u Institutu za srpski jezik SANU kao i njenog dugogodišnjeg iskustva univerzitetskog nastavnika srpskog jezika.
Pored toga, knjiga Srpski jezik ( norma i praksa ) ima i dve odluke koje su posebno važne za radove toga profila: aktuelnost u izboru tema i čvrst oslonac na postojeću jezičku građu.
Sve je to u srećnom spoju rezultiralo knjigom koja je sada u rukama čitaoca.
Potreba za novom literaturom iz oblasti jezičke kulture stalno postoji, kao i potreba za kompetentnim autorima, ali i za zainteresovanim i pažljivim čitaocima.Znajući da knjiga docent dr Rade Stijović Srpski jezik ( norma i praksa ) ispunjava prva dva uslova, verujemo da će se ispuniti treći uslov za sudbinu uspešne knjige-da se mnogo i rado čita na korist srpskog jezika i svih kojima je stalo do njegovog napretka.
Akademik Milka Ivić
Dopisnik član SANU Predrag Piper

str 203, povez: broš povez, format: A5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption