Ukupna cena:

ENGLISH IN MIND 5: ENGLESKI JEZIK ZA IV RAZRED SREDNJE ŠKOLE (UDŽBENIK) - Herbert Puchta, Jeff Stranks

  • ENGLISH IN MIND 5: ENGLESKI JEZIK ZA IV RAZRED SREDNJE ŠKOLE (UDŽBENIK) - Herbert Puchta, Jeff Stranks
9.62 EUR
10.10 USD
1,145.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ENGLISH IN MIND 5: ENGLESKI JEZIK ZA IV RAZRED SREDNJE ŠKOLE (UDŽBENIK) - Herbert Puchta, Jeff Stranks

English in Mind je kurs od šest nivoa namenjen tinejdžerima. Nivo 5 namenjen je učenicima više-srednjeg i naprednog nivoa znanja. Udžbenik kombinuje obilje gramatike i vokabulara sa ogromnim brojem vežbi slušanja, čitanja, pisanja i govora. Popularan 'Literature in mind' deo sadrži neadaptirane isečke iz moderne i klasične proze i poezije. Novina na ovom nivou su dodatne opcije za vežbu govora koja ohrabruje učenike da usmere svoju pažnju na razvoj veština kao što su držanje prezentacija, učestvovanje u diskusijama i debatama. Još jedna novina je i "Banka pisanja" koja sadrži modele i vodiče kroz praksu pisanja različitih žanrova.

Dimenzije: 210x297 mm
Broj stranica: 128

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption