Ukupna cena:

STRAST ZA MATEMATIKOM - Kliford A. Pikover

  • STRAST ZA MATEMATIKOM - Kliford A. Pikover
16.63 EUR
17.46 USD
1,980.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: STRAST ZA MATEMATIKOM - Kliford A. Pikover

Jeste li opčinjeni brojevima i želite li da saznate još mnogo toga? Da li vam prostrani svet matematičkih problema koje su ljudi rešili – i onih koje tek treba da pojmimo – zadaju glavobolju? Ako je tako, ovo je prava knjiga za vas.

Strast za matematikom je obrazovno, zabavno putovanje kroz čudesni svet matematike, u kom se mešaju istorija, biografije, filozofija, teorija brojeva, geometrija, verovatnoća, granični brojevi i nerešive zagonetke u divno sabranoj zbirci koja će zasigurno jednako goditi matematičkim zaluđenicima, studentima i iskusnim matematičarima.

Klliford Pikover nam u svakom poglavlju pruža faktoide, anegdote, definicije, navode i opčinjavajuce izazove koji sežu od zabavnih dosetki i zagonetki do suludo teških problema. Srešćete se sa luckastim matematičarima, čudesnim nizovima brojeva, tvrdokornim brojevima, čudnim konstantama, magičnim kvadratima, fraktalnim grafikonima, majmunima koji kucaju Hamleta, sa beskonačnošću i još mnogo, mnogo čime...

broj strana: 394

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption