Ukupna cena:

SLATKE PRIČE - grupa autora

  • SLATKE PRIČE - grupa autora
3.61 EUR
3.79 USD
430.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SLATKE PRIČE - grupa autora

Pred vama je knjiga čiji su autori brojni: učenici, studenti, službenici, umetnici, iskusni pisci.

Autori su različitih profesija i uzrasta, ali svi imaju nešto zajedničko – ljubav prema pisanoj reči. Njihova ljubav se pretočila u brojne kratke priče u knjizi "Slatke priče". Neke od ovih priča su istinite, neke su proizvod mašte, ali su sve inspirisane slatkim, lepim i optimističnim životnim dešavanjima.

Razumljivo je da su u mnogim pričama upravo slatkiši okosnica dešavanja, ali je čar priča sadržana u emocijama i raznovrsnosti, od tananih osećanja do jake motivacije da se prebrode teške životne situacije.

Priče su prispele u ogromnom broju na nagradni konkurs za izbor "Najlepše slatke priče", koji je objavio Prvi beogradski salon slatkiša "Slatke priče", tako da su organizator i žiri, u čijem sastavu su se našli: Mirjana Bobić Mojsilović, Gorica Nešović i Zorica Karanović, imali zadovoljstvo, ali i delikatan zadatak da izaberu najbolje.

Slatki crteži predstavljaju izuzetan segment ovog neobičnog izdanja i prispeli su na konkurs za izbor "Najboljeg slatkog crteža". Autori crteža su takođe raznovrsni, među njima su deca iz obdanišnih grupa i njihove vaspitačice, školska deca i učiteljice, studenti, poznati karikaturisti i likovni umetnici.

Format: 20 x 16 cm
Broj strana: 172
Plastificirane korice

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption