Ukupna cena:

DANONOĆNIK - Miro Vuksanović

  • DANONOĆNIK - Miro Vuksanović
7.85 EUR
8.25 USD
935.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DANONOĆNIK - Miro Vuksanović

Zapisi, komentari, izreke, male priče, pesme u prozi, esejčići i razni osvrti

Knjiga se prosto opire svrstavanju u bilo koji žanr, jer su u njoj izdvojeni zapisi, komentari, izreke, male priče, pesme u prozi, sećanja, kratki eseji, razni osvrti, anegdote...
"U osamnaestom veku srpski pisci imali su na svojim knjigama po nekoliko redova u naslovu. Kao da tada nije metafora bila središnja poetska pojava. Podsvesno, bez direktne saobraćajnice, primio sam običaj da ispod imena svojih knjiga ispisujem dugačke podnaslove, guste, često s brojevima. Time se samo uzgredno bavio poneki književni kritičar. Ali, to je delić moje poetike do koje mi je stalo, koju bih voleo da neko razjasni. Ne radi mene, to je bez zadatosti, no radi dostignuća da nema niti jednog dela knjige koji nije važan." (autor)

Format: 13x21
Broj strana: 253

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption