Ukupna cena:

TEORIJA DRŽAVE I PRAVA - Dragan M. Mitrović

  • TEORIJA DRŽAVE I PRAVA - Dragan M. Mitrović
17.09 EUR
17.95 USD
2,035.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TEORIJA DRŽAVE I PRAVA - Dragan M. Mitrović

Knjiga prof. dr Dragana Mitrovića, Teorija države i prava, predstavlja krupan doprinos razvitku srpske nauke i jedinstven poduhvat u našoj novijoj pravnoj teoriji. Kao pisac 16 knjiga (četiri udžbenika i 12 monografija), autor je dosegao onaj stadijum naučnog sazrevanja u kome je smeo da se upusti u životno delo, naučnu sintezu je dne zahtevne, skoro bezobalne fundamentalne pravne discipline. To je učinio na način dostojan njegovog učitelja, pok. akademika Radomira Lukića, čija je Teorija države i pravaobeležila drugu polovinu XX veka u celokupnoj nekadašnjoj Jugoslaviji. Ova knjiga je, blagodareći sposobnosti autora da razumljivo saop-štava čitaocima i najbremenitije sadržaje i najkomplikovanije teorijske koncepte, pristupačna čak i onima koji nisu pravnici, već su njihova usmerenja prvenstveno politikološka, filozofska, sociološka – jednom rečju humanistička u najširem smislu reči.

Format: 17x24
Broj strana: 593

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption