Domaća Knjižara
Ukupna cena:

POČETAK PRIMENE NOVOG ZAKONA O IZVRŠENJU I OBEZBEĐENJU/2016: ZBORNIK RADOVA - Prof. dr Nebojša Šarkić

  • POČETAK PRIMENE NOVOG ZAKONA O IZVRŠENJU I OBEZBEĐENJU/2016: ZBORNIK RADOVA - Prof. dr Nebojša Šarkić
22.34 EUR 11.17 EUR
23.46 USD 11.73 USD
2,660.00 RSD 1,330.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POČETAK PRIMENE NOVOG ZAKONA O IZVRŠENJU I OBEZBEĐENJU/2016: ZBORNIK RADOVA - Prof. dr Nebojša Šarkić

U sadržaju zbornika našlo se više tema za koje je Redakcija smatrala da su aktuelne, a na bazi prvih reakcija stručne javnosti na primenu Zakona. Između ostalog, daje se prikaz najspornijih odredaba koje su, po mišljenju autora, u suprotnosti sa klasičnim institutima građanskog procesnog prava ili izazivaju nedoumice u odnosu na rešenja iz ZPP, dat je prikaz postupka i neka sporna pitanja vezana za zajedničku prodaju nepokretnosti i pokretnih stvari, zatim delotvornost, domete
i primenu pravnih lekova, posebnih tužbi koje mogu nastati kao rezultat nedoumica u postupku primene ZIO, izvršenje odluka iz porodičnopravne zaštite, rokovi za postupanje koje predviđa novi ZIO, javni izvršitelji - pitanje profesionalnog ponašanja, te etičkog standarda u njihovom radu koji se mora podići na najviši mogući nivo.

Redaktor: Prof. dr Nebojša Šarkić
Format: A5
Broj strana: 216
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption