Ukupna cena:

KOMENTAR ZAKONA O ZAPOSLENIMA U AUTONOMNIM POKRAJINAMA I JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE - Prof. dr Zoran M. Ivošević

  • KOMENTAR ZAKONA O ZAPOSLENIMA U AUTONOMNIM POKRAJINAMA  I JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE - Prof. dr Zoran M. Ivošević
23.53 EUR
24.71 USD
2,800.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KOMENTAR ZAKONA O ZAPOSLENIMA U AUTONOMNIM POKRAJINAMA I JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE - Prof. dr Zoran M. Ivošević
Importer: Glosarijum IP
Country of origin: SERBIA

Komentar Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave protkan je kristalno jasnim stavovima autora. Već na samom početku uočljiv je svima prepoznatljiv stil autora - kritički osvrt na tekst zakona, počev od naslova, preko predmeta uređivanja, pa nadalje. Sveprisutan je izrazito stručan komentar i objašnjenje svakog pojma koji se koristi u zakonu, a koji autor autentično i detaljno tumači, isključivo u smislu tog zakona. Autor je posebnu pažnju posvetio tumačenju pojmova “shodna i supsidijarna primena zakona”, što je od izuzetne važnosti za organe koji na osnovu ovlašćenja poslodavca odlučuju o pravima, dužnostima i odgovornosti zaposlenih, budući da pojedina pitanja nisu ovim zakonom posebno uređena, pa sam zakon upućuje na shodnu ili supsidijarnu primenu opštih propisa. Kada se u zakonu pominju novi pravni instituti, autor svestrano analizira svaki od njih kao da se baš u tom zakonu prvi put pojavljuju, što će umnogome olakšati razumevanje i primenu zakona veoma širokom krugu lica na koja se odnosi.

Format: B5
Broj strana: 380
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption