null

null (4420)

null (1510)

null (173)

null (2061)

За тинејџере (453)

null (119)

null (457)

Primenjene nauke (78)

Ekonomija i marketing (125)

Све о рачунарима

Едукативни наслови (26)

Приче (193)

Poezija (122)

null (112)

null (167)

null (411)

Популарна наука (128)

Култура, уметност (179)

null (156)

null (167)

null (587)

Alternativna medicina (110)

Алтернативна учења (184)

Право (71)

null (246)

Filologija (84)

null

ОДГОВОР ЈЕ У ВАМА Лујза Хеј


ОДГОВОР ЈЕ У ВАМА - Лујза Хеј  
7.46 EUR / 9.30 US$ / 880.00 din
Количина
 
„Ова књига је збирка писама које сам добијала од људи из свих делова света и на која сам одговарала годинама. Писма исказују дубока промишљања о двадесет различитих тема, укључујући и зависности, болести, породичне односе, дете у вама, родитељство... То су само неке од њих.

Готово сви људи који су ми писали желели су да на неки начин промене себе и свој свет. У својим одговорима трудила сам се да будем катализатор који појединцима помаже да остваре своје циљеве. Себе посматрам као одскочну даску на путу до самооткривања. Стварам простор у којем људи могу научити колико су дивни тако што их учим да воле себе. Само то радим. Нисам исцелитељ. Ја сам особа која подржава људе. Подстичем их да открију своју моћ, мудрост и снагу и тако им помажем да уклоне препреке како би могли да воле себе, без обзира на околности.

На овим странама вероватно ћете наћи и аспекте свог живота. Верујем да нам читање о туђим изазовима и тежњама омогућава да себе и своје проблеме сагледамо из другачијег угла. Нешто што смо научили од других понекад нам помаже да уведемо промене у свој живот. Надам се да ћете, захваљујући овој књизи, схватити да и сами имате у себи снаге за промену и откривање својих решења – то јест да потражите одговоре који су у вама.

Нека решења наћи ћете захваљујући моћним алатима као што су афирмације, рад пред огледалом и визуализације.

Писма су подељена по областима као што су зависности, смрт, жаљење, породични проблеми, страхови, везе и многе друге. Свака област је посебно поглавље; има их укупно двадесет. Свако поглавље почиње медитацијом и завршава се афирмацијама које ће вам помоћи да нађете снагу у себи.

Верујем да је у свакоме од нас моћ која нас с љубављу може одвести ка савршеном здрављу, савршеним везама, савршеним каријерама и која нам може обезбедити напредак сваке врсте. Да бисмо све то остварили, прво морамо поверовати да је то могуће. Затим, морамо бити спремни да се ослободимо образаца који нам стварају услове живота какве не желимо. То ћемо постићи ако се повежемо са моћи која већ зна шта је најбоље за нас. Ако предамо свој живот тој вишој сили која нас воли и подржава, створићемо живот испуњен просперитетом.

Свако од нас створен је да буде диван израз живота пун љубави. Живот чека да му се отворимо – да се уверимо како смо вредни свих добара која чува за нас. На располагању су нам мудрост и интелигенција универзума. Живот је ту да би нас подржао. Само треба да верујемо да је сила у нама ту за нас.”

Лујза Хеј


Број страна: 221
Повез: мек
Формат: 150 x 230


Писац / Аутор: Лујза Хеј

Артикал још није оцењен
Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал
null
Страница 1 од 8 > >>
ХРАБРОСТ - Осхо
ХРАБРОСТ - Осхо

6.95 EUR / 8.69 US$ / 820.00 din
ПОВРАТАК СЕБИ - Осхо
ПОВРАТАК СЕБИ - Осхо

7.21 EUR / 9.01 US$ / 858.00 din
СЛОБОДА - Осхо
СЛОБОДА - Осхо

6.95 EUR / 8.69 US$ / 820.00 din
Страница 1 од 8 > >>
null