null

null (4420)

null (1510)

null (173)

null (2061)

За тинејџере (453)

null (119)

null (457)

Primenjene nauke (78)

Ekonomija i marketing (125)

Све о рачунарима

Едукативни наслови (26)

Приче (193)

Poezija (122)

null (112)

null (167)

null (411)

Популарна наука (128)

Култура, уметност (179)

null (156)

null (167)

null (587)

Alternativna medicina (110)

Алтернативна учења (184)

Право (71)

null (246)

Filologija (84)

null

МАПА ЖЕЛЈА: ВОДИЧ ЗА ОСТВАРЕНЈЕ ЦИЛЈЕВА УЗ ПОМОЋ ДУШЕ Данијела Лапорт


МАПА ЖЕЛЈА: ВОДИЧ ЗА ОСТВАРЕНЈЕ ЦИЛЈЕВА УЗ ПОМОЋ ДУШЕ - Данијела Лапорт  
8.32 EUR / 10.40 US$ / 990.00 din
Количина
 
„Знати шта желите да осетите је најмоћнија јасноћа коју можете да имате. Створити таква осећања је најмоћнија ствар коју можете да учините са својим животом.“ - Данијела Лапорт

Моја дефиниција холистичког гласи, отприлике, овако: место где се амбиција сусреће са унутрашњим миром, где се свест среће с новцем, где милост може да буде неустрашива и где обилује саосећајност.

Бројне предузетничке активности и пробоји довели су ме до тачке у којој сам заинтересована за љубав, и то у активном смислу, и за оно што сматрам најкреативнијом силом у универзуму: жељу.

Нисам ишла на факултет, штедела сам новац, почела сам да говорим у разним медијима и научила сам све што знам захваљујући налетима опсесије. Водила сам скуп стручњака за футурологију у Вашингтону, као и сопствену компанију за комуникације. Држала сам предавања хиљадама људи о томе како да дефинишу шта је за њих заиста успех и написала сам књигу о томе под називом Тхе Фире Стартер Сессионс. Живим у Ванкуверу, сјајном месту где могу да одгајам свог сина и да будем повучени писац који излази из куће само кад иде на концерте, кад се виђа са својим дивним пријатељима и држи предавања и говоре.

Обожавам трагаоце. Хвала вам што сте ту!

ДаниеллеЛаПорте.цом назван је „најбољим онлајн местом за духовност која разбија“, а магазин Форбс уврстио га је на списак 100 најбољих веб-сајтова за жене.

Желите нешто. Тежите. Надате се. Стремите. И онда правите план како да то и добијете. Правите списак. Постављате циљеве. Али... Не јурите циљ, јурите осећање које се надате да ће вам остварење циља пружити.

Погрешно схватамо процедуру успеха и остварености. Циљ нам је све оно што желимо да имамо и да постигнемо споља и надамо се и молимо да ћемо се осећати сјајно када тај циљ и остваримо. Али, то је наопако резоновање и тај процес нас исцрпљује.

Како би било да прво одредимо како желимо да се осећамо у животу па да потом одредимо своје намере? Шта ако, заправо, ваша дубинска, суштински жељена осећања дају информације о томе како планирате
свој дан, своју годину – свој живот?

Знате ли шта ће се десити с таквом унутрашњом јасноћом и спољашњом акцијом? Чешће ћете се осећати онако како и желите да се осећате. Биће вам лакше да доносите одлуке. Знаћете на шта треба да одговорите са: „Не, хвала“, а на шта са: „Још питаш!“ Кладим се да ћете се мање жалити. Имаћете више оптимизма и бићете отворенији. Лакше ћете се враћати свом средишту кад сте усред неког изазова – то вам обећавам!

Много ћете мање доказивати, а много више живети. И имаћете много више да подарите свету него до сад. За почетак.

Добро дошли у Мапу жеља!

Са Мапом жеља, Данијела Лапорт даје вам у руке револуционарно оруђе за целовито планирање живота, којим ћете успети да остварите све оно што желите. На врло јасан начин, уз много полета, људске топлине и домишљатости, она окреће концепт амбиције ка унутра, нудећи један надасве надахнут, модеран и практичан приручник за спровођење метода уз помоћ кога ћете научити како да:
- идентификујете своја „суштински жељена осећања“ у битним областима живота као што су: средства за живот и начин живота, тело и здравље, креативност и учење, везе и друштво, суштина и духовност;
- креирате практичне „циљеве који потичу из душе“ како бисте произвели своја суштински жељена осећања;
- откријете зашто вам смањивање очекивања у ствари олакшава да постигнете своје циљеве;
- користите упитнике да процените себе, а радне свеске и комплетна оруђа за мапирање жеља како бисте створили себи живот за којим одавно чезнете.


Број страна: 264
Повез: брош
Писмо: латиница
Формат: 150мм x 230мм


Писац / Аутор: Данијела Лапорт

Артикал још није оцењен
Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал
null
Страница 1 од 8 > >>
ХРАБРОСТ - Осхо
ХРАБРОСТ - Осхо

6.95 EUR / 8.69 US$ / 820.00 din
ПОВРАТАК СЕБИ - Осхо
ПОВРАТАК СЕБИ - Осхо

7.21 EUR / 9.01 US$ / 858.00 din
СЛОБОДА - Осхо
СЛОБОДА - Осхо

6.95 EUR / 8.69 US$ / 820.00 din
Страница 1 од 8 > >>
null