Ukupna cena:

JA SAM MAZNUO TVOJ SIR - Darel Bristou Bovi

  • JA SAM MAZNUO TVOJ SIR - Darel Bristou Bovi
2.77 EUR
2.91 USD
330.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: JA SAM MAZNUO TVOJ SIR - Darel Bristou Bovi

Ovo je knjiga za samopomoć za ljude koji uživaju da se izležavaju na kauču. Uz njenu pomoć pobraćete lovorike da ste postali bolja osoba, a da pri se tom ne maltretirate suvišnim opterećenjem da stvarno postanete bolja osoba.

Nije čak neophodno da knjigu uopšte i pročitate. Samo je kupite i pokažite tamo gde je bitno i na Vas će gledati kao na bistriju, srećniju i poželjniju osobu. Na naše stranice primenili smo revolucionarnu novu formulu koja omogućava da se mudrost, posredstvom procesa koji smo nazvali „Osmatiks”™, sa stranica prenosi direktno u atmosferu, odakle je sa lakoćom možete inhalirati zavaljeni u svoju fotelju.

Nagrađivani kolumnista Darel Bristou-Bovi napravio je kompilaciju iz mnogobrojnih knjiga za samopomoć i priredio ih u vidu knjige koja Vam otkriva blještavu istinu u svemu što nas okružuje.

Format: 21 cm
92 strane

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption