Domaća Knjižara
Ukupna cena:

E NA KVADRAT (E2) - Pem Graut

  • E NA KVADRAT (E2) - Pem Graut
8.87 EUR
9.31 USD
1,056.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: E NA KVADRAT (E2) - Pem Graut


Najbolji opis knjige E na kvadrat možda bi bio da je to laboratorijski priručnik sastavljen od jednostavnih eksperimenata koji dokazuju da je stvarnost promenljiva, da svest kuje materiju i da vi umom oblikujete stvarnost. Da, dobro ste pročitali. Piše da dokazuje.

Za izvođenje ovih devet eksperimenata nije potreban novac i iziskuje sasvim malo vremena, a pokazuje da su duhovni principi pouzdani kao i sila teže i dosledni poput Njutnovih zakona kretanja.

"E na kvadrat" ne traži od vas da slepo verujete u ono što u ovoj knjizi piše, već vas poziva da dokažete sledeće principe:

-Postoji nevidljiva energetska sila ili polje beskonačnih mogućnosti.

-Sudarate se sa poljem i izvlačite iz njega u zavisnosti od svojih uverenja i očekivanja.

-Vaša veza sapoljem obezbeđuje precizno i neograničeno vođenje.

-Univerzum je neograničen, bujan i neobično predusretljiv.

"Prava knjiga za sve one kojima još uvek nedostaju 'realni' dokazi o postojanju i funkcionisanju zakona privlačenja. Zabavno, jednostavno i pre svega praktično!" - Siniša Ubović, glumac, HYL trener i autor bestselera Put promene

Format: 150mm x 230mm
Povez: Broš
Pismo: latinica
Broj strana: 172

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption