Domaća Knjižara
Ukupna cena:

DOBA ČUDA - Ričard Holms

  • DOBA ČUDA - Ričard Holms
22.09 EUR
23.20 USD
2,630.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DOBA ČUDA - Ričard Holms

Kako je pokolenje romantičara otkrilo lepotu i užas nauke

U ovoj sjajnoj grupnoj biografiji nagrađivani pisac Ričard Holms kreće se putevima otkrića – u astronomiji, hemiji, pesništvu, filozofiji – koja su stvorila ovo „doba čuda”. Od pogleda kroz teleskop do rudarske svetiljke, i od prvog leta balonom i istraživačkog putovanja u Afriku, ovo je priča o velikim inovacijama i nadahnutim pojedincima iza njih.

NAJUŽI IZBOR ZA NAGRADU KRALjEVSKOG DRUŠTVA ZA NAUČNU KNjIGU 2009. GODINE

„Ja sam zavisnik od knjiga Ričarda Holmsa. On je neuporedivi biograf, ali se u Dobu čuda uzdiže do novih vrhunaca. Samo je on mogao da ispriča ovu priču s toliko energije i širine, i postaje biograf ne jedne ličnosti već čitavog jedinstvenog perioda, kada su umetnik i naučnik delili zajedničke ciljeve i ambicije i isti jezik – i zajedno stvarali ‘romantičnu’ humanističku nauku. Mi smo ponovo na korak od takvog razdoblja, kada se umetnost i nauka ujedinjuju na nove, moćne načine.” (Oliver Saks)

Format: 21 cm
Broj strana: 572
Povez: Broširani povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption