Ukupna cena:

ZRNO PESKA - Dušanka B. Marković

  • ZRNO PESKA - Dušanka B. Marković
2.77 EUR
2.91 USD
330.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZRNO PESKA - Dušanka B. Marković

Poezija ZRNO PESKA govori o lepoti života, poučna je posebno za mlade. Kod odraslih budi prijatna osećanja prema detaljima iz života na koje ne obraćamo pažnju, zbog brzog ritma života.Ova knjiga preporučuje se čitaocu, jer podstiče na uživanje u lepoti postojanja čoveka, kao ličnosti.

Autor zbirke pesama ZRNO PESKA Dušanka B. Marković rođena je 7. januara 1944. godine u Banji Koviljači. Po završetku srednje Ekonomske škole u Šapcu upisuje Ekonomski fakultet u Beogradu 1962. god., gde se nastanjuje, živi i radi do danas. Pisanjem poezije bavi se od ranog detinjstva. Pesme su joj objavljivane u lokalnim časopisima Glas Podrinja. Po završetku Ekonomskog fakulteta 1968. god. u okviru firme u kojoj je radila bavila se ekonomsko komercijalnim poslovima. Aktivnijim pisanjem poezije bavi se od 1997. god. Pesme su joj objavljivane na radio programu u emisijama Narodni spomenar. ZRNO PESKA je prva samostalna zbirka Dušanke B. Marković, a koja se sastoji od deset ciklusa misaono lirsko didaktičke poezije.

Obim 104 strane
Format A5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption