Ukupna cena:

NEVIDLJIVA RUKA - Adam Zagajevski

  • NEVIDLJIVA RUKA - Adam Zagajevski
5.27 EUR
5.53 USD
627.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NEVIDLJIVA RUKA - Adam Zagajevski

Knjiga izabranih pesama Adama Zagajevskog, jednog od vodećih svetskih pesnika.
Nevidljiva ruka donosi pesme pisane u proteklih deset godina. U knjizi Nevidljiva ruka nalaze se pesme iz dve najnovije knjige Zagajevskog: Povratak i Nevidljiva ruka.
Pesme Adama Zagajevskog uobličavaju uzbudljivu sliku modernog sveta i čovekove sudbine u njemu. Usredsređene na iskustvo svakodnevice, pesme u knjizi Nevidljiva ruka sa izuzetnom snagom preispituju geološke slojeve stvarnosti, prepoznajući u njoj i ideološke i političke manipulacije, i tragove mita i kulturnoistorijskog trajanja, i tragove gradova i krajeva upoznatih na putovanjima.
Pesme Adama Zagajevskog polaze od izazova običnog i svakodnevnog, iskustvenog i proživljenog, a potom u uzbudljivim jezičkim i značenjskim preokretima zadobijaju slojeve metafizičkog, magijskog i kulturnoistorijskog smisla. Otkrivajući istovremeno čudo i užas postojanja, Zagajevski ispisuje čudesnu hroniku proživljenog iskustva modernog čoveka.
Knjigu Nevidljiva ruka ispunjavaju pesme u kojima se misli duboko i iznijansirano, govori snažno i promišljeno.
Pesme Adama Zagajevskog u knjizi Nevidljiva ruka možda su najuzbudljiviji trenutak savremene evropske poezije.

Format: 14x20
Broj strana: 72
Povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption