null

null (4339)

null (1455)

null (172)

null (2038)

За тинејџере (452)

null (117)

null (440)

Primenjene nauke (73)

Ekonomija i marketing (121)

Све о рачунарима

Едукативни наслови (26)

Приче (192)

Poezija (119)

null (108)

null (158)

null (397)

Популарна наука (128)

Култура, уметност (170)

null (149)

null (160)

null (497)

Alternativna medicina (104)

Алтернативна учења (173)

Право (71)

null (240)

Filologija (83)

null

ТЕРАПИЈА ЗА СВЕ БОЛЕСТИ Хулда Регер Кларк


ТЕРАПИЈА ЗА СВЕ БОЛЕСТИ - Хулда Регер Кларк  
11.09 EUR / 13.86 US$ / 1320.00 din
Количина
 
Од прадавних времена, болесници су држани као таоци због њиховог новца или имовине. Лекари, чак и примитивни и природни исцелитељи, окруживали су се мистеријом док су користили траве или хемикалије и бајалице или "прорицања" да би помогли опоравак болесника. Данас, медицинска индустрија (лекари и њихови снабдевачи и они који их опскрбљују) узимају знатан део зарада људи. Зар не би било сјајно кад би се сви они вратили баштованству или неком другом једноставном и корисном послу? Зар не би било сјајно кад би болесници могли да их се отарасе?

У овој књизи, откриће која највише обећава јесте ефикасност електрицитета за убијање вируса, бактерија и паразита. Значи ли то да можете да откажете посету свом лекару? Не, не значи. То што ћете побити своје нападаче, не значи да ћете сместа оздравити. Али, будите срећни, приликом ваше следеће посете лекару он ће смањивати дозе лекове, неће их повећавати.

Можда мислите да би такво једно откриће требало брзо патентирати. То су ми сви саветовали. Али, одабрала сам да то не учиним. Мени, мојој деци и унучићима помаже ако је вама добро. Читавом свету је потребно да изађе из мрачног доба медицине и болести и да научи праве узроке инфекција и болести. Ми морамо и можемо да поздравимо ново доба живота без болести.

Без дијабетеса, без високог крвног притиска, без рака, без ХИВ/СИДЕ, без мигрена, лупуса и тако даље!

Са овим новим разумевањем, ниједна болест неће остати непобедива!

Закорачите у нови свет.
Свет без хроничних болести.

Изађите из свог старог света.
Он вас је држао као затвореника.

Пробајте нешто ново.
Тај затвор нема зидова. Он има само линије. Линије које обележавају тло око вас. Унутар тих линија су ваше старе идеје. Изван њих су нове идеје које вас позивају да искорачите и побегнете из свог затвора. Усудите се да опробате те нове идеје и ваша болест ће показати да се повлачи. За неколико недеља она може да нестане.

Само два здравствена проблема

Ма колико дугу у збуњујућу листу симптома има неки пацијент, од хроничног замора или неплодности до менталних проблема, сигурна сам да ћу наћи само две погрешне ствари: да он у себи има загађиваче (штетне сусптанце) и/или паразите. Никад нисам утврдила да је недостатак кретања, мањак витамина, ниво хормона или било шта друго било примарни узрочник болести. Зато је решење за добро здравље очигледно: Проблем представљају паразити и загађивачи. Најједноставнији третман паразита је електронско лечење и лечење биљем, а загађивача тако што ћете их избегавати.

То је једна вредна потрага: потрага за здрављем. Са оптимизмом у једној руци, а одлучношћу у другој, можете сами учинити чудо за себе, као што су то учинили моји пацијенти у наведеним историјама случајева.

Откриће

Шта ме наводи да мислим да могу да у људском телу нађем нешто што лабораторијским анализама крви не могу? Каква нова технологија то чини могућим? Зашто је електронско испитивање на много начина надмоћније од хемијског? На чему се заснивају моја тврђења да електрицитет убија паразите?

1988. сам открила нови начин да скенирам телесне органе. Тај начин је електронски. Ми већ можемо да "видимо" неки орган помоћу сонограма, X-зрака, компјутеризоване томографије (ЦАТ) или магнетне резонанце (МРИ). Те технике могу да установе аномалије у облику органа, без пипања или нагађања. Али, моје нове електронске технике могу да открију вирусе, бактерије, гљивице, паразите, раствараче и токсине, а уз то су једноставне, јефтине, брзе и непогрешиве. Електрицитет може да учини многе магичне ствари; сада том списку можемо да додамо и откривање разних супстанци у нашем телу.

Ти методи се заснивају на принципима радиоелектронике.

Ако веома прецизно подесите капацитет и индуктивна својства неког електричног кола, тако да се његова резонантна фреквенција поклопи са фреквенцијом која се емитује са неког другог места, коло ће осциловати. То значи да је дошло до позитивне повратне спреге у колу појачивача. То можете да чујете. То је као кад звучници почну да пиште (микрофонија).

Унутрашње коло које ја користим назива се аудиоосцилатор, и сасвим га је лако саставити или купити. Ваше тело даје оне друге фреквенције које се емитују. Кад повежете коло радиоосцилатора са вашим телом, и чујете резонанцу, онда сте већ открили много тога! Нешто у вашем телу се поклапа са нечим на тест плочи осцилатора. Али, ако ставите лабораторијски узорак, рецимо вирус, на тест плочу, помоћу резонанце можете одредити да ли ваше тело има тај вирус. Ако сте музичар или радиотехничар, биће вам лако да чујете резонанцу. Остали морају да стрпљиво вежбају. Детаљи су изнети у поглављу о "Биоелектроници".
Хулда Регер Кларк


повез: броширан
број страна: 537
формат: 21 цм
писмо: латиница


Писац / Аутор: Хулда Регер Кларк

Артикал још није оцењен
Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал
null
Страница 1 од 5 > >>
ЈОГА ИСХРАНЕ - Омраам Микхаел Аиванхов
ЈОГА ИСХРАНЕ - Омраам Микхаел Аиванхов

2.80 EUR / 3.50 US$ / 333.00 din
2.38 EUR / 2.98 US$ / 283.05 din
МОЋ МИСЛИ - Омраам Микхаел Аиванхов
МОЋ МИСЛИ - Омраам Микхаел Аиванхов

3.36 EUR / 4.20 US$ / 400.00 din
2.86 EUR / 3.57 US$ / 340.00 din
СПАС 3 - Исидора Бјелица
СПАС 3 - Исидора Бјелица

5.38 EUR / 6.45 US$ / 640.00 din
СПАС 2 - Исидора Бјелица
СПАС 2 - Исидора Бјелица

5.45 EUR / 6.54 US$ / 649.00 din
ЛЕЧЕЊЕ БИЉЕМ - Јован Туцаков
ЛЕЧЕЊЕ БИЉЕМ - Јован Туцаков

41.92 EUR / 52.40 US$ / 4990.00 din
СПАС - Исидора Бјелица
СПАС - Исидора Бјелица

5.38 EUR / 6.45 US$ / 640.00 din
Страница 1 од 5 > >>
null