null

null (4339)

null (1455)

null (172)

null (2038)

За тинејџере (452)

null (117)

null (440)

Primenjene nauke (73)

Ekonomija i marketing (121)

Све о рачунарима

Едукативни наслови (26)

Приче (192)

Poezija (119)

null (108)

null (158)

null (397)

Популарна наука (128)

Култура, уметност (170)

null (149)

null (160)

null (497)

Alternativna medicina (104)

Алтернативна учења (173)

Право (71)

null (240)

Filologija (83)

null

СПАС: комплет Исидора Бјелица


СПАС: комплет  - Исидора Бјелица  
13.85 EUR / 16.62 US$ / 1649.00 din
Количина
 
Не постоје чудотворци нити чаробни лек, али спас постоји. У нашим је рукама.

Испис Исидориног трагања за смислом и љубављу током суочавања са тешком болешћу. Трилогија Спас је истовремено амбициозни приручник за све који желе да побољшају своје здравље.

Спас

Брутално искрен запис са ивице смрти.

Ништа, баш ништа на овом свету није случајно и све се дешава са разлогом...

Спас је моја лична мала иницијацијска књига, моја голгота, пут мог телесног страдања и напор ка душевном васкрсењу... Уз сваки бол, уз сваку тугу, иде и ново откривање среће, радости, благодати коју сам нажалост била загубила због свог немара и тако добила ово најтеже искушење...

Нова књига Исидоре Бјелице је запис душе у најтежим тренуцима, брутално искрен испис осећања и мисли књижевнице од оног тренутка када је сазнала да болује од неизлечиве болести... Она је и литерарни холограм њене душе и лутања тела са најтежом дијагнозом које потрага за спасом води преко Париза, Флориде, Индије, Шри Ланке до чудесног острва Егина, дома Светог Нектарија, православног свеца, исцелитеља неизлечивих болести.

Први део књиге чине записи са ивице смрти описани са искреношћу која оставља без даха. Записе одликују заслепљујући удар емоција али и хумора и самоироније пред открићима сопствених граница, храбрости и снаге...

У другом делу књиге налазе се савети о исхрани и алтернативним методама лечења до којих је књижевница дошла трагајући за леком против опаке болести – леком који није намењен само болеснима већ и онима који не желе никада да се разболе. Исидора Бјелица је сабрала и резимирала све што се може наћи од Истока до Запада и све што су велики мајстори оријенталне медицине чували за себе. Ово је и збирка рецепата за чишћење организма од свих отрова, али и формула за одбрану од стреса и хармонизацију организма.

Спас је ултимативна књига за спасење тела и душе која не може да се пореди ни са једном другом књигом по искрености, емоцијама али ни великом броју тајни и рецепата које ауторка открива...

Спас 2
Докле год се иједно биће на овом свету искрено моли за нашу душу, за нас има спаса.

Многи од нас називају себе грешнима, а можда се одиста и сматрају таквима. Но тек трпљење увреда показује какво је срце.

Кад је човек на ивици живота, једном ногом са оне стране, више му је свеједно шта ће било ко осим драгог Бога мислити о њему...

Са таштином се раскрсти већ на другом степену бола...

Нека вам ова књига буде знак посебне наклоности да ја, као најгора од вас, нечему ипак служим, да вам моје муке и туге послуже за скраћење вашег пута Љубави... Јер све на овом свету има своју сврху и место, а тако често не видимо и не разумемо знакове које добијамо... Нека мој бол служи да ви не осетите бол...

Када си у ремисији, ти си у лимбу… Ниси болестан, али ниси ни здрав. Ти чекаш… Чекаш да се болест врати, а надаш се да се неће вратити… Овим речима почиње наставак исповести Исидоре Бјелице започете књигом Спас. Увек је потребна велика снага да се човек сучели са собом. Исидора је показала да има још већу храброст јер је истину коју је морала признати себи одлучила да подели са другима. Настављајући борбу за живот она наставља да нас подучава о томе како да живимо у љубави и нади и како да пронађемо веру.

У другом делу књиге и овога пута проналазимо водич за алтернативне методе лечења, као и бројне савете и примере из личног искуства о томе како да се боље поднесу болне и дуготрајне терапије које нам нуди класична медицина.

Спас 3

Тајне и методе светске натур медицине.

Бревијар техника и тајних знања за очување и побољшање здравља.

Не знам никог ко је био толико луд и упоран да све то проба на својој кожи. Да лута од земље до земље, од клинике до клинике, од фармацеута до хербалиста, исцелитеља, натур лекара, гуруа... Да проба да пронађе решење за квадратуру круга звану канцер...

Остављени на милост и немилост званичним протоколима и ненаучним алтернативним методама, људи суочени са тешким болестима углавном су препуштени сопственом трагању за леком. До информације о томе које све врсте терапија данас постоје тешко је доћи, а често се долази и са закашњењем, јер се много тога крије или је прескупо.

Исидора Бјелица је четири пута била на граници између живота и смрти. У потрази за излечењем најтежег облика канцера јајника прошла је дванаест земаља и разне врсте терапија код највећих светских експерата интегративне, односно „натур“ медицине. Знања и методе које је пробала лично на себи Исидора је сабрала на једном месту и несебично их поделила својим читаоцима.

Спас 3 је пионирски пројекат који ће вам уштедети време и новац јер у савременом свету највише вреди информација. Овај свеобухватни и амбициозни приручник, који садржи податке о најновијим имунолошким и детоксикационим техникама, различитим врстама суплемената, психолошким методама, није намењен само особама са здравственим проблемима већ и онима који желе да очувају своје здравље.

Не дајем савете, јер нико заправо не зна универзални лек, али знам да је глупо одустати од званичне медицине и онога што она доноси, као и себи ускратити све оно што нам нуди натур медицина.


Формат: 13x20x4.5 цм
Број страна: 542
Писмо: Латиница
Повез: Кутија + мек


Писац / Аутор: Исидора Бјелица

Артикал још није оцењен
Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал
null
Страница 1 од 5 > >>
ЈОГА ИСХРАНЕ - Омраам Микхаел Аиванхов
ЈОГА ИСХРАНЕ - Омраам Микхаел Аиванхов

2.80 EUR / 3.50 US$ / 333.00 din
2.38 EUR / 2.98 US$ / 283.05 din
МОЋ МИСЛИ - Омраам Микхаел Аиванхов
МОЋ МИСЛИ - Омраам Микхаел Аиванхов

3.36 EUR / 4.20 US$ / 400.00 din
2.86 EUR / 3.57 US$ / 340.00 din
СПАС 3 - Исидора Бјелица
СПАС 3 - Исидора Бјелица

5.38 EUR / 6.45 US$ / 640.00 din
СПАС 2 - Исидора Бјелица
СПАС 2 - Исидора Бјелица

5.45 EUR / 6.54 US$ / 649.00 din
ЛЕЧЕЊЕ БИЉЕМ - Јован Туцаков
ЛЕЧЕЊЕ БИЉЕМ - Јован Туцаков

41.92 EUR / 52.40 US$ / 4990.00 din
СПАС - Исидора Бјелица
СПАС - Исидора Бјелица

5.38 EUR / 6.45 US$ / 640.00 din
Страница 1 од 5 > >>
null