null

null (4339)

null (1455)

null (172)

null (2038)

За тинејџере (452)

null (117)

null (440)

Primenjene nauke (73)

Ekonomija i marketing (121)

Све о рачунарима

Едукативни наслови (26)

Приче (192)

Poezija (119)

null (108)

null (158)

null (397)

Популарна наука (128)

Култура, уметност (170)

null (149)

null (160)

null (497)

Alternativna medicina (104)

Алтернативна учења (173)

Право (71)

null (240)

Filologija (83)

null

ПЕТИ СПОРАЗУМ Дон Мигуел Руис Дон Хозе Руис


ПЕТИ СПОРАЗУМ - Дон Мигуел Руис, Дон Хозе Руис  
4.19 EUR / 5.24 US$ / 499.00 din
Количина
 
У књизи Четири споразума, која је бестселер Њујорк тајмса дуже од седам година, дон Мигуел Руис открио је како процес образовања, или „припитомљавања“, може бити узрок да заборавимо мудрост с којом смо рођени. Ми у животу склапамо многе споразуме усмерене против себе и стварамо непотребну патњу. Четири споразума нам помажу да раскинемо споразуме којима се самоограничавамо и заменимо их споразумима који нам доносе личну слободу, срећу и љубав.

Сада се дон Мигуелу Руису придружује његов син дон Хозе Руис, да би нам заједно понудили нову перспективу за четири споразума и моћан нови, пети споразум који ће нам помоћи да преобразимо свој живот у свој лични рај. Пети споразум нас води до дубљег нивоа свести о моћи свог ја и враћа нас до изворности с којом смо рођени. У овом убедљивом наставку књиге која је променила живот милионима људи широм света, подсећамо се на највећи дар који себи можемо дати: слободу да будемо оно што заиста јесмо. Замислите како живите један сасвим нов живот – живот у ком сте слободни да будете оно што заиста јесте. Замислите да живите не судећи себи нити икоме другом, без страха да ће други судити вама. Прихватате себе тачно тако какви јесте, и прихватате сваког другог управо онаквог какав је. Поштујете себе и свакога другог, а други заузврат поштују вас. Живите без страха, без кривице, без стида, без кајања. Волите своје тело управо онакво какво јесте; волите своје емоције баш такве какве јесу. Замислите да сте ви једноставно ви, срећни сте и истински уживате у свом животу.

Овакав живот је сасвим могућ, и он је у вашим рукама. Други су то постигли, а можете и ви. Само усвојите пет споразума као свој начин живота и ускоро ћете живети у свом личном сну о рају. – Говорите беспрекорно Реците само оно што мислите. Избегавајте да говорите против себе. Користите моћ своје речи у сврху истине и љубави.

– Не схватајте ништа лично Ништа што други раде није због вас. Оно што други говоре и раде је одраз њихове властите стварности, њиховог властитог сна. Када сте имуни на гледишта и поступке других, нећете бити жртва непотребне патње.

– Не доносите закључке унапред Пронађите храбрости да постављате питања и изразите оно што стварно желите. – Увек дајте све од себе Какве год да су околности, једноставно дајте све од себе – тако нећете осуђивати нити злоупотребљавати сами себе и ни за шта се нећете кајати.

– Будите сумњичави, али научите да слушате Не верујте себи нити икоме другом. Слушајте намеру која стоји иза речи, па ћете разумети стварну поруку.


Формат: 135x185
бр. стр.: 152
повез: брош
Писмо: латиница


Артикал још није оцењен
Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал
null
Страница 1 од 8 > >>
ДА! - Ридигер Шахе
ДА! - Ридигер Шахе

5.45 EUR / 6.81 US$ / 649.00 din
АРХАНЂЕЛИ 101 - Дорин Виртју
АРХАНЂЕЛИ 101 - Дорин Виртју

11.76 EUR / 14.70 US$ / 1400.00 din
Страница 1 од 8 > >>
null