Ukupna cena:

ZADRUGARSTVO U SRBIJI - Žaklina Stojanović, Dragana Gnjatović

  • ZADRUGARSTVO U SRBIJI - Žaklina Stojanović, Dragana Gnjatović
11.09 EUR
11.64 USD
1,320.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZADRUGARSTVO U SRBIJI - Žaklina Stojanović, Dragana Gnjatović

„...Oва књига је добродошла свима који мисле, боре се и помажу нашој пољопривреди, малим и средњим произвођачима, аграрним и другим предузетницима, сељацима, паорима и фармерима."
Проф. др Радован Пејановић,
Председник научног друштва аграрних економиста Балкана


„У књизи ЗАДРУГАРСТВО У СРБИЈИ пажња је усмерена на дугу традицију Задружног савеза у нашој земљи. Земљорадничко задругарство на просторима Србије живи и функционише преко 165 година. Из текста се могу видети и многи промашаји и странпутице које су допринеле негативној перцепцији задругарства и Задружног савеза данас у широј јавности...

Да би наше задругарство било враћено на пут који му припада, у даљим активностима задружних посленика посебно место припада лобирању за прихватање идентитета нових кооператива у пракси... У Европи се данас задругарство посматра у контексту промовисања стратегије 2020. у којој задружни покрет има битну улогу у креирању одрживог развоја.“

Проф. др Жаклина Стојановић,
Економски факултет

Format: 165x235 mm
Obim: 192 strana
Povez: tvrdi, pun kolor

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption