Ukupna cena:

UBISTVA U SRPSKOJ ISTORIJI - Čedomir Antić

  • UBISTVA U SRPSKOJ ISTORIJI - Čedomir Antić
8.39 EUR
9.23 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UBISTVA U SRPSKOJ ISTORIJI - Čedomir Antić
Importer: Vukotić media doo
Country of origin: SERBIA

Ubistva u politici nisu srpska posebnost. Ali, na neki način jesu njena zla kob.

Kroz našu viševekovnu istoriju, sve od svetorodne loze Nemanjića do snajperskog ubistva premijera u Nemanjinoj – ta zla kob se provlači.

Ubistva vladara i poznatih ličnosti zbivala su se u borbi za presto (Nemanjići), sukobu ustanika (Karađorđe), izazovu velikih ratova (Vidovdanski atentat), rušenju dinastija (Majski prevrat), prekidu razvoja države (Marsejski atentat i ubistvo Đinđića), ređale se osvete, množila politička ubistva... Samo u Miloševićevoj deceniji bilo ih je oko pedeset.

Ova knjiga profesora dr Čedomira Antića prvi je pokušaj da se na istorijski, činjenični i argumentovan način prosvetle najveća, prelomna, ubistva i atentati kroz deset vekova naše mukotrpne i razuđene istorije. Dramatično svedočanstvo. Sveživotni podsetnik, oporuka, opomena i putokaz kako se kroz vreme istorije nosi breme narodne sudbine.

Format: 145x205
Broj strana: 275
Pismo: Ćirilica
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption