Ukupna cena:
24397SRBIJA: ISTORIJA IZA IMENA - Stevan K. Pavlović

SRBIJA: ISTORIJA IZA IMENA - Stevan K. Pavlović

  • SRBIJA: ISTORIJA IZA IMENA - Stevan K. Pavlović
10.89 EUR
12.52 USD
1,296.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SRBIJA: ISTORIJA IZA IMENA - Stevan K. Pavlović

Knjiga Srbija - Istorija iza imena istoričara Stevana K. Pavlovića predstavlja pokušaj da se sagleda istorija Srbije kao zemlje koja je postojala stolećima u različitim granicama, opstajala na udaru istorijskih sila i bila pod uticajem raznorodnih ideja. Svi ovi činioci tokom vekova oblikovali su entitete poznate pod imenom "Srbija". Navedene pojave autor prati počev od srednjovekovnih vladara, preko kneževina i kraljevina novijeg doba, vladavina Osmanske i Habzburške monarhije, dva svetska rata, zatim bratstva i jedinstva u komunističkoj Jugoslaviji, sve do raspada komunizma i propasti države.

Pavlović nastoji da postavi pitanja, pre nego da pruži gotove odgovore i da se od prošlosti udalji i posmatra je iz različitih uglova, izbegavši tako zamku čitanja istorije posmatrane isključivo iz perspektive poslednjih deset godina.

Tvrdi povez, ćirilica
Format 14.5 x 21
Broj strana 302

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption